Fien is niet alleen een gepassioneerde schoonheidsspecialiste, maar ook een succesvolle onderneemster met twee bloeiende bedrijven op haar naam.


Naast haar schoonheidsinstituut heeft ze haar eigen gin en een alcoholvrij alternatief ontwikkeld. Haar vermogen om haar passie en creativiteit om te zetten in twee welvarende ondernemingen is bewonderenswaardig.


Met haar enthousiasme verwent ze haar klanten graag en deelt ze haar kennis over huid en lichaam. Specialisatie in suikerontharing toont haar toewijding aan haar vak.


Buiten haar werk is Fien sportief en geniet ze van gezellige avonden met vrienden en familie, altijd klaar voor nieuwe uitdagingen.

Schoonheidsspecialiste

FIEN GOETHALS

OVER HAAR

HAAR MISSIE

Vanaf haar derde middelbare schooljaar koos Fien voor de richting bio-esthetiek in Gent, een beslissing die haar leven zou vormgeven op een manier die ze nooit had verwacht. Gedurende drie jaar tot haar zesde middelbare schooljaar dook ze diep in de wereld van schoonheid en verzorging. Maar voor Fien waren de uren op school nooit genoeg. Op haar zestiende besloot ze om haar passie verder te voeden door avondschool te volgen, soms wel drie avonden per week. Het was een uitdaging om alles rond te krijgen, maar Fien liet zich niet tegenhouden. Ze zette door met vastberadenheid en volharding.


Na jaren van toewijding en hard werken, studeerde Fien af aan de avondschool als allround make-up artist. Het was daar dat ze ook leerde werken met suikerwax, een vaardigheid die haar latere carrière zou beïnvloeden en verrijken.

Ontspannen & Genieten


Naast haar schoonheidsinstituut heeft ze haar eigen gin en een alcoholvrij alternatief ontwikkeld. Haar vermogen om haar passie en creativiteit om te zetten in twee welvarende ondernemingen is bewonderenswaardig. Met haar enthousiasme verwent ze haar klanten graag en deelt ze haar kennis over huid en lichaam. Specialisatie in suikerontharing toont haar toewijding aan haar vak. Buiten haar werk is Fien sportief en geniet ze van gezellige avonden met vrienden en familie, altijd klaar voor nieuwe uitdagingen.