Minerale make-up, een ware zegen voor je huid! Deze cosmetica bevatten natuurlijke mineralen zoals zinkoxide, wat niet alleen zorgt voor een natuurlijke zonnebescherming, maar ook een ontsmettende werking heeft op je huid. Dermatologen raden vooral losse poeders aan, vooral voor tieners met acne, vanwege de pure pigmenten zonder opvulmiddelen.


Nu je weet hoe geweldig minerale make-up is voor je huid, is het tijd om te overwegen hoe het je look kan verbeteren. Of je nu op je grote dag wilt stralen of alle ogen op jou gericht wilt hebben op dat ene leuke feest, minerale make-up biedt een subtiel en elegant alternatief. Van een avondje schitteren met een smokey eye tot een subtiele dag make-up waardoor jij je goed voelt, een make-up sessie met minerale producten is zeker de moeite waard! Vergeet niet aan Fienesse te denken voor je bruids make-up. Met minerale make-up creëer je een stralende look die je huid ook nog eens verzorgt. Laat jezelf stralen met pure en natuurlijke schoonheid met Fienesse!

Waarom make-up?

Bovendien staat Bellapierre bekend om zijn hoogwaardige en duurzame producten, die een langdurige en prachtige dekking bieden zonder te verzwaren. Of je nu op zoek bent naar een natuurlijke dagmake-up of een glamoureuze look voor een speciale gelegenheid, Bellapierre minerale make-up voldoet aan al je behoeften.


Bij Schoonheidsinstituut Fienesse geloven we dat schoonheid hand in hand moet gaan met gezondheid. Daarom vertrouwen we op Bellapierre minerale make-up om onze klanten een stralende en gezonde uitstraling te geven, elke keer weer. Bezoek ons vandaag nog en ontdek de magie van minerale make-up van Bellapierre bij Fienesse!

Onze samenwerking 

Bij Schoonheidsinstituut Fienesse kiezen we bewust voor minerale make-up van Bellapierre, en dat om goede redenen. Onze filosofie draait om het bieden van niet alleen een prachtige uitstraling, maar ook om de gezondheid en het welzijn van onze klanten.


Bellapierre minerale make-up is een perfecte keuze omdat het gebruik maakt van natuurlijke mineralen, zoals zinkoxide, wat niet alleen een natuurlijke zonnebescherming biedt, maar ook een verzorgende werking heeft op de huid. Deze pure formule zonder toegevoegde opvulmiddelen is vooral gunstig voor mensen met een gevoelige huid, acne of allergieën, omdat het de poriën niet verstopt en de huid laat ademen.